What are you looking for?

Ταχεία Ανίχνευση Παθογόνων

αναλύσεις τροφίμων

Ταχεία Ανίχνευση Παθογόνων

Για να διασφαλίζεται η ασφάλεια καταναλωτών & τροφίμων, τα τρόφιμα οφείλουν να είναι απαλλαγμένα από παθογόνα μικρόβια & να συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία. Για την εξασφάλιση της ασφάλειας από παθογόνους μικροοργανισμούς τα εργαστήρια QACSFOOD πραγματοποιούν αξιόπιστες και ταχείς αναλύσεις ανίχνευσης (24h) παθογόνων μέσω Real Time PCR.

Οι έλεγχοι εφαρμόζονται για ποιοτικό έλεγχο και μικροβιολογική παρακολούθηση τελικών προϊόντων και επιφανειών. Οι αναλύσεις στοχεύουν στην αξιόπιστη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, κάτι που μόνο η τεχνολογία Real Time PCR μπoρεί να προσφέρει λόγω υψηλής ευαισθησίας και αξιοπιστίας. H μικροβιακή ανίνευση μέσω ανάλυσης DNA, είναι η πιο ακριβής και αξιόπιστη μέθοδος και χρησιμοποιείται για την ανίχνευση των παθογόνων Salmonella spp, Listeria spp, Listeria monocytogenes, Shigella, Escherichia coli O157, Clostridium sporogenes κ.α

Αλλοιογόνοι Μικροοργανισμοί σε Τρόφιμα & Ποτά

Στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών η ταχεία Ανίχνευση Αλλοιογόνων Μικροοργανισμών συμβάλλει στην Ασφάλεια και την Ποιότητα των προϊόντων. Η ταχύτητα στην ανίχνευση των μικροοργανισμών είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών με την ανίχνευση βακτηρίων και ζυμομυκήτων σε: Χυμούς, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα. Η πλήρης ανάλυση πραγματοποιείται σε 48 ώρες και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα για έγκαιρη αξιολόγηση της μικροβιολογικής κατάστασης της παραγωγής.

Ενισχύστε την παραγωγή σας και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο