What are you looking for?

Ποιότητα Τροφίμων

αναλύσεις ποιότητας τροφίμων, εργαστηριακές αναλύσεις Τροφίμων, αναλύσεις βιομηχανία τροφίμων,αξιολόγηση της ποιότητας των τροφίμων

Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιωθεί ότι το προϊόν είναι ασφαλές για κατανάλωση είναι έλεγχος ποιότητας τροφίμων. Με τις εργαστηριακές αναλύσεις Τροφίμων και Συσκευασίας εξασφαλίζεται ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή. Επίσης οι ποιοτικές αναλύσεις τροφίμων εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από τα επιθυμητά, αρεστά στους καταναλωτές, ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τέλος, ο ελέγχος ποιότητας τροφίμων διασφαλίζει ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες νομοθετικές προϋποθέσεις όπως ορίζονται από την βιομηχανία τροφίμων.

Η QACSFOOD διαθέτει σύγχρονα εργαλεία για την αξιολόγηση της ποιότητας των τροφίμων, τη διασφάλιση της ασφάλειας των καταναλωτών και την προστασία του brand. Στα εργαλεία αυτά περιλαμβάνονται μικροβιολογικές, αναλυτικές και μοριακές δοκιμές. Οι υπηρεσίες δοκιμών ποιότητας εφαρμόζονται σε τρόφιμα, ζωοτροφές, συμπληρώματα διατροφής και συσκευασίες. Η υποστήριξη προς την βιομηχανία ολοκληρώνεται και με υπηρεσίες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την διαχείριση των συνθηκών υγιεινής, ποιότητας νερού και ελέγχου αποβλήτων.

Για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας για Ανάλυση Ποιότητας, τα εργαστήρια της QACSFOOD είναι διαπιστευμένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 17025, παρέχουν έγκυρες υπηρεσίες αναλύσεων χημείας και μοριακής βιολογίας, καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης των αποτελεσμάτων με βάση τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Τα εργαστήριά μας λειτουργούν με οργάνωση κατάλληλα δομημένη ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εμπιστευτικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και στους γενικότερους όρους συνεργασίας.

Δείτε  επίσης:

Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων

Μετάβαση στο περιεχόμενο